Byggledare sökes Kontakt-> Byggledare sökes

SjötorpsHus expanderar och söker nu en erfaren byggledare samt en junior byggledare.

Erfaren byggledare
SjötorpsHus expanderar och vi söker nu en erfaren byggledare som vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet.
Du driver och utvecklar dina projekt från start till avslut och överlämnande. Du har både ett administrativt och ett kundfokuserat arbete. Du ansvarar för inköp, planering, ekonomiuppföljning och den allmänna administrationen i de byggprojekt du driver. Under en vanlig dag har du täta kontakter med underentreprenörer, beställare och leverantörer.
För att trivas hos oss gillar du utmaningar, tycker om att jobba gentemot deadlines och är drivande. Du är också noggrann och tycker om att planera din tid.

Du bidrar med din erfarenhet och kan även fungera som mentor till yngre kollegor i samma roll.

Du har examen på universitets- eller högskolenivå som civil- eller högskoleingenjör. Du har erfarenhet från byggbranschen och 5-10 års erfarenhet av byggledning. Du har god kännedom om och förståelse för byggprocessen, relevanta lagar och avtal, installationskunskap och projekteringsprocessen.

Junior byggledare
Som junior byggledare har du en nyckelroll för att allt ska gå i lås.

Det är mycket som behöver fungera för att ett byggprojekt ska bli framgångsrikt. Som byggledare håller du i många av de trådar som skapar förutsättningar för att bedriva vår produktion på bästa sätt: i tid, med hög kvalitet och med god lönsamhet.
Vi söker dig som kanske är nyexaminerad och är supertaggad över ditt första jobb inom branschen. Du kommer främst jobba som stöd för våra projektledare som kommer guida dig in i rollen som byggledare.

Du har en högskoleutbildning inom bygg/anläggning alternativt 4-årig teknisk gymnasieutbildning. En yrkesarbetarbakgrund är också meriterande för tjänsten.


Anställningsform för båda tjänsterna är tillsvidare på heltid.

B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsterna kan du ringa Pär Knutsson på 0705-17 16 60.

Skicka in din ansökan och CV till par.knutsson@sjotorpshus.se. Rekrytering sker löpande.